Порушення зору
Стандарт

Шановні мелітопольці та жителі Мелітопольського району, що мешкають в м. Запоріжжя!

17 травня 0:00
3
400

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя" проводить набір серед ВПО для навчання: «Як відкрити власну справу» та «Як подати грант на власну справу»(«єРобота»).

🙌В рамках проєкту на вас чекають цікаві кейси щодо реєстрації та успішного ведення бізнесу, реально працюючих бізнес-моделей. Кожен  отримає 10 годин менторської підтримки.

✍️Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя" допоможе вам написати заявку, подати її, зареєструвати бізнес. Крім того ви отримаєте супровід під час реалізації ваших проєктів.

✅Після реєстрації кожен учасник отримає розклад навчань.
Тривалість навчання – три місяці (червень-серпень).

❗️Для участі у проєкті пропонуємо Вам пройти онлайн-форму реєстрації

Ініціативу «Шлях до підприємців» впроваджує Громадська організація «Агенція розвитку Мелітополя» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту«EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Також за темою

РЕЛОКОВАНЕ З МЕЛІТОПОЛЯ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ «УКРФАВОРІТ» НА СТОРІНКАХ ЖУРНАЛУ FORBES UKRAINE

У червні 2024р. авторитетне видання «Forbes Ukraine» сформувало рейтинг Next250. До цього списку увійшли пер...
3
39

Набір серед ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу" та "Як подати грант на власну справу ("єРобота")"

Шановні мелітопольці та жителі Мелітопольського району, що мешкають в м. Запоріжжя та інших містах! 2 хвиля навчання!!!...
4
67

«Зроблено в Україні»

- 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. - Купуючи українське, ти платиш заробітну плату...
6
137