Порушення зору
Стандарт

Заява до військової адмінастрації

16 серпня 2023 г. 8:05
7
119

"___" _______ 202__ року                                                     Виконавчому органу сільської, селищної, міської ради або Військовій адміністрації ___________________________________

адреса місця знаходження: _______________

___________________________________________

E-mail: __________________________________

 

Від: __________________________________________

__________________________________________

__________________________________________ 

код ЄДРПОУ ____________________________

адреса місця знаходження: ____________

___________________________________________

тел. +38 __________________________________

E-mail: ___________________________________

в особі директора ____________________

 

 

ЗАЯВА

 

Внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а саме потрапляння ___.___.______ року вибухового снаряду/пристрою в місті/селі/селищі міського типу __________________________ по вулиці _________________________ в будинок № ____ було пошкоджено нежитлові приміщення (далі – Будівля).

 

_______________________________________________________________є власником (всіх, частини) нежитлових приміщень, що знаходяться в Будівлі. Наразі збираються документи на підтвердження нанесення заявнику збитків для подальшого отримання компенсації.

 

Чинним законодавством України передбачено, що одним із документів для отримання компенсації є звіт про технічний стан пошкодженого майна. Оскільки заявник є власником нежитлових приміщень в Будівлі, то для початку слід розуміти, чи підлягає ця Будівля демонтажу, чи все ж будуть здійснені заходи щодо відновлювального ремонту.

 

Враховуючи вищевикладене, з урахуванням п.п. 2, 2-2 "Порядку проведення обстеження прийнятих в експлуатацію об'єктів будівництва", що затверджений постановою Кабінету Міністрів України № 257 від 12.04.2017 року (далі – Порядок № 257 від 12.04.2017 року), прошу:

 

  1. Повідомити, чи здійснювався огляд технічного стану нежитлового приміщення № _____, яке знаходиться в місті/селі/селищі міського типу __________________________ по вулиці _________________________?

  2. Чи підлягає Будівля демонтажу у зв'язку з пошкодженнями?

  3. Яка категорія пошкоджень Будівлі?

  4. Надати відповідні документи, які підтверджують проведення обстеження технічного стану Будівлі та звіт про результати обстеження, який підтверджує категорію пошкоджень (за наявності).

  5. Якщо обстеження технічного стану Будівлі не було здійснено, то повідомити про дату, на коли заплановано його обстеження.

  6. У разі якщо обстеження технічного стану Будівлі не було здійснено, то надати дозвіл __________________________________________________________, власнику нежитлових приміщень, які знаходяться в місті/селі/селищі міського типу __________________________ по вулиці _________________________ в будинку № ___, залучити фахівців, передбачених п. 2-1 Порядку № 257 від 12.04.2017 року, для здійснення обстеження нежитлових приміщень № ______, за адресою місто/село/селище міського типу __________________________ вулиця _________________________ будинок № _____ та складання звіту про результати обстеження.


 

Додатки до запиту:

  • Копія витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно;

  • Копія паспорту та РНКОПП _______________.


 

З повагою

 

                                              _________________ (підпис) _____________ (ПІП)

Також за темою

Міжнародний Реєстр збитків оголосив про початок прийому заяв

2 квітня, в Гаазі (Нідерланди), в рамках міністерської конференції «Відновлення справедливості для України» ...
3
89

Нормативно-правові акти для проведення фіксації збитків, отриманих внаслідок військової агресії рф

Закон України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII
6
228

Знецінення активів, що перебувають на тимчасово окупованій території

Є підприємства, усі або окремі активи (необоротні та запаси) яких перебувають на тимчасово окупованих територіях або в з...
6
120