Порушення зору
Стандарт

До уваги діючих підприємців та бажаючих відкрити власну справу!

25 березня 10:55
2
47

Оголошено набір в групу (10 осіб) для проходження навчального практичного курсу з відкриття нового або масштабування діючого бізнесу.
Мета: створити на основі розрахунків власну прибуткову модель бізнесу або розробити програму масштабування діючого бізнесу.
Курс розраховано на місяць.

 

Детальна інформація:

Передбачено 4 дводенних тренінга: 8 занять (практичне + теоретичне).

Формат заняття: ворк-шоп, тривалість одного тренінгового дня 8 годин. 60% часу - практична робота. Проводяться впродовж 2 днів (субота та неділя).

Кожен учасник матиме можливість отримати індивідуальну консультацію для підвищення ефективності розробки власних проектів.

 РЕЄСТРАЦІЯ

Тема 1. тренінгу: «Створення бізнес-моделі своєї справи»

Результат тренінгу: учасники знають що таке бізнес-модель, для чого робиться бізнес-моделювання, ознайомлені з різними видами бізнес-моделей, вміють практично зробити моделювання свого бізнесу за підходом Business Model Canvas.

Результат консультацій: учасники мають описану бізнес-модель своєї справи (чи бізнес-ідеї) за Business Model Canvas, яка стане частиною їх презентації для отримання гранту.

Тема 2. тренінгу: «Створення фінансової моделі своєї справи»

Результат тренінгу: учасники ознайомилися із основами фінансово-економічного аналізу, вміють порахувати точку беззбитковості свого бізнесу, навчились та практично відпрацювали під час тренінгу створення бюджету власної справи на 1 рік.

Результат консультацій: учасники мають створену фінансову-модель своєї справи (чи бізнес-ідеї) за наданим шаблоном (буде надано тренером), яка стане частиною їх презентації для отримання гранту.

Тема 3. тренінгу: «Аналіз ринку. Розрахунок прибутковості. Розробка продуктової лінійки».

Результат тренінгу: учасники мають розрахунки точки нуля та планової річної прибутковості свого бізнесу з урахуванням сезонності та конкурентоспроможності. Учасники мають планові показники яких треба досягти під час реалізації маркетингової компанії.

Результат консультацій: учасники мають свої власні розраховані проекти. Вміють презентувати їх. Розбираються в цифрах, розуміють що впливає на дохідність та збитковість бізнесу

Тема 4. тренінгу: «Маркетинг, продажі і робота з клієнтом»

Результат тренінгу: учасники знають які існують канали продажів онлайн та оффлайн, можуть визначити які канали підходять для просування їх продукту/послуги. Учасники розуміють основи роботи з онлайн каналами (соц.мережі, торгові майданчики, Google, месенджери) та оффлайн каналами продажів.

Учасники розуміють основні принципи клієнтоорієнтованого підходу в продажах, знають як інтегрувати сервісну складову в процес продажів. Учасники можуть розробити план просування свого товару/послуги.

Результат консультацій: учасники мають план з просування свого продукту/послуги на ринку.

 

Також за темою

«Зроблено в Україні»

- 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. - Купуючи українське, ти платиш заробітну плату...
3
60

12 березня 2024 року набули чинності зміни, внесені до Порядку реєстрації речових прав на нерухоме майно

12 березня 2024 року набула чинності постанова КМУ від 01.03.2024 № 239 «Про внесення змін до порядків, затверджен...
1
52