Порушення зору
Стандарт

“Ми активно готуємося до того моменту, коли наш улюблений Мелітополь буде деокуповано”, - Наталія РУДИЧ, власниця ТОВ “Агролідер-2013

27 травня 2023 г. 10:58
4
279

Товариство з обмеженою діяльністю «Агролідер-2013» створено у 2013 році. Спеціалізацією підприємства є продаж сільськогосподарської техніки, обладнання та запасних частин до них. Компанія забезпечує повний цикл – від консультації до обслуговування та ремонту обладнання та запасних частин.
Підприємство дотримується найвищих стандартів у своїй роботі. Має зареєстровану та відому в Україні торгівельну марку. 
З початку 2017 року компанія бере новий курс як у сфері зовнішньої, так і у внутрішній діяльності. Ключові співробітники компанії активно розвивають свої професійні навички. Участь у тренінгах та семінарах від провідних фахівців України та світу, відрядження для налагодження ділових відносин з українськими виробниками, підвищення рівня якості сервісу призвело до розширення бази клієнтів. Завдяки чому партнерами підприємства стають не лише суб'єкти МСБ аграрного сектору країни, а й підприємства, що входять до ТОП-100 агропромислових холдингів України.
ТОВ «Агролідер-2013» є активним учасником розбудови національних та регіональних професійних спільнот. Представники підприємства - учасники освітніх заходів, бізнес-турів і конференцій, що організує система ТПП для підтримки бізнесу в умовах війни.
Після 24 лютого 2022 року компанія «Агролідер» релокувалася з окупованого Мелітополя до Запоріжжя. Сьогодні підприємство продовжує комерційну діяльність, розвиваючи нові напрями, зокрема, вже має контакт з чеською компанією на постачання електронавантажувачів.
На сьогодні, крім основної діяльності, одним із головних напрямів компанії є вирішення соціальних та гуманітарних завдань. Так, компанія займається благодійною та волонтерською діяльністю спільно з Кластером промислових та крафтових виробників України і благодійного фонду «Майбутність». Допомагає військовослужбовцям, людям постраждалим від війни, облаштовує прихистки та шелтери.
Ми активно готуємося до того моменту, коли наш улюблений Мелітополь буде деокуповано. І сьогодні з нашими партнерами, в тому числі міжнародними організаціями, прикладаємо багато зусиль для цього.

Більше інформації про ці та інші благодійні проекти можна дізнатися за лінком.
▶️Контакти:
[email protected]
[email protected]
Рудич Наталя Михайлівна +38(096)2489215
тел. +38(067) 385 8386

 

Також за темою

«Зроблено в Україні»

- 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. - Купуючи українське, ти платиш заробітну плату...
3
60

12 березня 2024 року набули чинності зміни, внесені до Порядку реєстрації речових прав на нерухоме майно

12 березня 2024 року набула чинності постанова КМУ від 01.03.2024 № 239 «Про внесення змін до порядків, затверджен...
1
52