Порушення зору
Стандарт

ТОВ «УСПІХ-ПЛЮС 2012» - команда з потужним потенціалом

26 травня 2023 г. 11:13
4
325

Підприємство створене у 2008 році у Мелітополі. Ядром підприємства є колектив інженерів-професіоналів різних спеціальностей та великим досвідом володіння технологіями. Саме ці якості дозволяли до початку війни вирішувати поставлені завдання у найкоротший термін з найкращим результатом.

Власне виробництво, призначене для виготовлення металоконструкцій, металовиробів та механізмів із застосуванням сучасного високотехнологічного обладнання давало змогу знаходити оптимальні рішення в питаннях машинобудування та металообробки.
Наше підприємство було постачальником обладнання для широкого спектру промислових підприємств та сільськогосподарських виробництв України.

Ми надавали послуги з виготовлення стандартних і унікальних виробів за допомогою лазерного, плазмового і газокисневого різання листового металу з наступною механічною обробкою (гнуття, свердління, фрезерування, вальцювання, балансування, тощо), наприклад:
• для виробників машин та механізмів - деталі та заготовки;
• для будівельних компаній - куточки, косинки, смуги, кронштейни, фланці, декоративні металовироби для інтер’єру та екстер’єру приміщень;
• для торгуючих організацій - готові вузли та агрегати в зборі;
• для промисловців - верстати з плазмового на газокисневого різання листового металу з ЧПК.
Також технологічний і конструкторський потенціал підприємства «УСПІХ-ПЛЮС 2012» дозволяв втілити в життя найсміливіші інженерні та дизайнерські рішення, створюючи артоб’єкти та інсталяції будь-якої складності.
Для вирішення конструкторських питань ми застосовували сучасні системи автоматизованого проектування (САПР). Наші клієнти та партнери завжди були впевнені в точності розрахунків та конструкторської документації.

Наші фахівці здійснювали:
• допомогу в проектуванні деталей та зборок будь-якої складності;
• обслуговування та ремонт вітчизняного та зарубіжного норійного і транспортувального обладнання;
• монтаж, шеф-монтаж виготовленої нами продукції.

 Запорукою інтенсивного розвитку ТОВ «УСПІХ-ПЛЮС 2012» була постійно зростаюча якість наших виробів, індивідуальний підхід до кожного замовника, а також низькі (об’єктивні та обґрунтовані) ціни на продукцію.

З перших днів війни територія нашого підприємства була зайнята російськими військовими. Потрапити на територію ми так і не змогли. Залишатися на окупованій території ми не могли з багатьох причин, тому було прийнято рішення щодо релокації у Закарпатську область. З квітня 2022 року ми почали відновлювати трудову діяльність на новому місці.

На Закарпаття разом з нашим підприємством релокувалися підприємства із частиною своїх співробітників, з якими ми співпрацювали до війни – це ТОВ «МЕТСТАР КОМПАНІ», ТОВ «ІЗАТЕКС ІНДАСТРІ», ТОВ ВКП «Промавтоматика». Це допомагає нам відчувати себе частинкою Мелітополя в Ужгороді. Разом з нами виїхало кілька співробітників з сім'ями. Для них було організовано гідні умови проживання, побут, а головне всі були працевлаштовані. 

З недавнього часу спільними зусиллями налагоджено випуск верстатів плазмового та газокисневого різання металів з ЧПУ - обладнання, яке ми успішно продавали українським виробникам металовиробів. На сьогодні наше підприємство надає послуги з плазмового, лазерного та пропанкисневого різання металів товщиною 1...100мм, згинання листового металу, фарбування металевих поверхонь порошково-полімерними фарбами. Виконуємо слюсарні та зварювальні роботи, механічну обробку металів. Наш колектив продовжує проектування та виготовлення транспортуючого обладнання.
Близькість нашого місця розташування до Європи налаштовує нас на пошук потенційних покупців за кордоном, налагодження нових логістичних ланцюжків. 

Все це сприяє збереженню та подальшому розвитку компанії, розширенню потенційного ринку збуту, відкриттю нових перспектив для товариства, поновленню діяльності товариства у вільному від окупантів Мелітополі!

Також за темою

«Зроблено в Україні»

- 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. - Купуючи українське, ти платиш заробітну плату...
3
60

12 березня 2024 року набули чинності зміни, внесені до Порядку реєстрації речових прав на нерухоме майно

12 березня 2024 року набула чинності постанова КМУ від 01.03.2024 № 239 «Про внесення змін до порядків, затверджен...
1
52