Порушення зору
Стандарт

Компенсація для аграріїв: перелік вітчизняної техніки розширено до 64 виробників

25 червня 10:23
2
52

 

До оновленого переліку додано 20 нових виробників. Серед представленої номенклатури – ґрунтообробна, посівна техніка, машини для обробки насіння, внесення добрив, обприскувачі, транспортне обладнання, системи зрошення та сушіння, техніка для тваринництва.

“Програма 25% компенсації аграріям вартості придбаної сільгосптехніки українського виробника — одна зі складових нашої політики “Зроблено в Україні”, яка спрямована на підтримку українського виробника та стимулювання попиту на вітчизняну продукцію”, – повідомила перший віце-прем’єр-міністр Юлія Свириденко.

Для отримання компенсації аграрій має обрати постачальника з переліку на сайті Мінекономіки, придбати необхідну техніку та подати заявку з документами до уповноваженого банку. Наразі програмою охоплено 30 банків-партнерів. Цього року на реалізацію програми ми заклали в бюджет 1 млрд грн.

Перелік буде й надалі оновлюватися за заявками виробників до 31 жовтня. Мінекономіки закликає виробників подавати документи для включення до переліку.

Посилання на статтю

Також за темою

У Кабміні повідомили, хто має забезпечити населення протигазами у випадку ядерного удару по Україні

Постанова Кабміну, якою уряд вніс зміни до документа 2002 року, зобов’язує місцеві адміністрації, підприємства та ...
0
24

З 1 червня змінюються ціни на спожиту електроенергію

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прийняла постанову від 2...
0
58

Внесено зміни до порядків зупинення ПН/РК і розгляду скарг на рішення ДПС

Кабміном на засіданні 13 червня постановою № 703 внесено зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розр...
2
37