Порушення зору
Стандарт

Приватне підприємство «Трайдент Караванс»

21 травня 2023 г. 12:23
6
130

 

Приватне підприємство «Трайдент Караванс» розпочало свою діяльність в 2011 році. За 11 років плідної та добросовісної праці здобуло хорошу репутацію та дійшло своєрідного розквіту. Якісне будівництво мобільних будинків легко конкурувало з продукцією країн ЄС. Тому, серед, замовників в переважній більшості були іноземні клієнти з Германії, Голландії, Швейцарії. Підприємство пишалося залученням до України іноземних інвестиції, які зробили клієнти «Трайдент». Але війна внесла свої корективи.

  З початку вторгнення російських військ в Україну, місто Мелітополь було окуповано на наступний день. Врятувати виробництво, на жаль, команді «Трайдент» не вдалося. Логістичні шляхи було втрачено ще в перший тиждень активних бойових дій на південному напрямку під м. Василівкою та збоку Херсонської області. Жорстока та агресивна діяльність окупантів унеможливлювала вивезення, навіть, мінімальної кількості робочого інструмента підприємства. 

  Зважаючи на ситуацію, що склалася, відповідаючи за життя рідних, знаючи про загрозу та тиск на патріотичних підприємців збоку агресора, було прийнято рішення виїхати з окупованої території, залишивши все майно, як власне так і підприємства. Пройшовши шлях евакуації, «Трайдент» зумів вивезти частину своєї команди на підконтрольну територію України. 

  Згодом з окупованої території надійшла інформація, що підприємство «Трайдент Караванс» було розграбовано військовими російської федерації  та місцевими колаборантами, на що є певні докази та свідки. Мобільні будинки, які вже чекали на свою відправку за кордон, були вивезені в невідомому напрямку. Ангари підприємства розкриті. Будинки, які ще були в роботі, грабіжники розібрали. Все майно, інструменти, будівельні матеріали вони розграбували. 

  Підприємство не може дозволити собі, пославшись на непередбачуваність ситуації, підвести своїх замовників. Адже в пріоритеті підприємства є виконання своїх зобов’язань перед клієнтами. Чесне ім’я «Трайдент Караванс» та репутація є головним девізом команди та підприємства.

  За рік підприємство змогло відновити свою роботу в місті Ужгород. Для відродження роботи було використано всі можливі шляхи. Незважаючи на мінімальні можливості та максимальні складнощі, «Трайдент» допомагає Мелітопольським героям Збройних Сил України задовольнити їх потреби в амуніції, ліках та спорядженні. Адже ми щиро сподіваємося на скоріше визволення нашого рідного міста Мелітополь. Чекаємо повернення додому, щоб мати можливість знову об’єднати свою команду та разом розвивати «Трайдент».  

  А поки в цей важкий воєнний час ми не зупиняємося, працюємо на економіку країни, робимо свій внесок в перемогу України у війні з агресором.

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
8
138

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
24
653

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
8
397