Порушення зору
Стандарт

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

20 листопада 2023 г. 15:03
7
67

 

Моя «історія успіху» не є особисто «моєю історією» - це колективний УСПІХ завдяки спільним зусиллям небайдужих та відповідальних людей, з якими познайомився випадково вже під час війни.

Почну з початку. Понад 23 роки займаюся улюбленою справою - ремонтую автомобілі на власній СТО в місті Запоріжжі. Весь час покладався виключно на себе, тому не дуже переймався наявністю та ефективністю діючих інституцій підтримки бізнесу.

Війна… Приліт… Руйнування…

Багаторічний досвід у сфері технічного обслуговування підказував, що без швидкого відновлення матеріальної бази, без забезпечення відповідних умов праці для персоналу, робота нашої СТО не буде ефективною.

Місто Запоріжжя знаходиться недалеко від зони бойових дій, а це значно впливає на діяльність і ніяк не сприяє подальшому розвитку бізнесу. Інвесторів знайти важко, кредити отримати складно, високі страхові ризики… Але бажання працювати спонукає шукати вихід. Гранти - чудова можливість отримати фінансову допомогу, однак досвіду не мав, куди звертатися не знав. Знайома колега з Мелітополя порадила звернутися до виконкому Мелітопольської міськради, який на той час уже працював у Запоріжжі. І знаєте, мене почули, мене не перенаправили, хоча могли, я ж не мелітопольський підприємець. Мене ознайомили із діючими грантами, допомогли вибрати програму, сприяли написанню грантової заявки, я отримав консультування стосовно звітності. І як наслідок - я виграв два конкурси, отримав два гранти. За умовами програми «Власна справа» створено 4 робочих місця, закуплено необхідне обладнання. Сьогодні наша СТО повноцінно працює! 

 

Не знаю, як і де, але я точно знаю, що в мелітопольській команді працюють небайдужі люди, і мій приклад - реальне тому підтвердження! 

Не зупиняємося, працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Також за темою

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
535

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
6
239

«Магія кави»

Історія Марини одна із сотен, однак у кожної «історії успіху» свій власний шлях…
2
73