Порушення зору
Стандарт

"Програма Світло можливостей від Програми «Конкурентоспроможна економіка України» від Агентства США з міжнародного розвитку USAID у партнерстві з маркетинговою агенцією Svitlo Agency"

30 Жовтня 2023 г. 9:50
7
134

Безоплатні консультації та послуги з розробки комунікаційних стратегій та SMM-супроводу для малого та середнього бізнесу.
Проєкт триватиме 8 місяців, протягом яких 30 малих та середніх офіційно зареєстрованих в Україні бізнесів, отримають безкоштовні індивідуальні комунікаційні стратегії для соціальних мереж та навчаться їх втілювати.
Для кожного учасника передбачається робота з експертами Svitlo Agency протягом двох місяців. Особливістю проєкту є безпосередня взаємодія між спеціалістами агенції та бізнесів у процесі розробки стратегії та підготовки комунікаційних матеріалів.
Практичні поради та настанови, надані в рамках проєкту, сприятимуть не лише налагодженню комунікації в соціальних мережах, а й підвищенню обсягів продажів, і в результаті — покращенню конкурентоспроможності бізнесів.
 

Також за темою

«Компас: рестарт та розвиток бізнесу» - освітня програма для підприємців ВПО

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з VECTOR GROUP оголошують набір на національну практичну освітню прог...
2
57

Засновники індустріальних парків отримають безповоротну допомогу до 150 млн грн.

Кабінет Міністрів постановою від 4 червня № 644 затвердив новий Порядок державного стимулювання створення та функціонува...
2
40

Аграріям з прифронтових і окупованих територій відтермінували повернення державних кредитів.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення щодо пролонгації державних портфельних гарантій для кредитування фермерських господарс...
2
83