Порушення зору
Стандарт

«Мережа безпечних просторів соціальної допомоги ВПО, ветеранів війни та членів їх родин» для мелітопольців.

6 липня 16:35
4
568

5 червня 2024 року між Виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області та  Громадською організацією «МЕЛІТА» було підписано Меморандум про співпрацю з метою реалізації нового проєкту «Мережа безпечних просторів соціальної допомоги ВПО, ветеранів війни та членів їх родин», який реалізується за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Мета проєкту - сприяння підвищенню рівня безпеки та зміцнення довіри між надавачами послуг органів ОМС та ВПО, ветеранами війни та членами їх родин з м. Мелітополя та Мелітопольського району.

В рамках проєкту передбачено створити безпечні умови на базі 5 Центрів допомоги, які надають соціально значущі послуги, а саме в «Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин», освітньому Центрі «MLT LAND», «Центрі захисту і підтримки дітей та сімей», Молодіжному ХАБі «People.ua» та «Центрі медичної реабілітації». Всі ці центри будуть забезпечені системою відеоспостереження, що підвищить рівень безпеки у закладах під час роботи.

Крім того працівники цих Центрів, ВПО, ветерани війни та члени їх родин пройдуть навчальні тренінги з безпеки.

Запрошуємо усіх мелітополяців долучитися до заходів з безпеки та слідкуйте за анонсами ГО «МЕЛІТА».

Також за темою

"Мелітополь Саме тут. Запоріжжя"

ВІДКРИТИЙ ПРОСТІР ДОПОМОГИ «САМЕ ТУТ» Мелітопольської міської ради Запорізької області в партнерстві з ГО &l...
5
391

"Мелітополь Саме тут. Дніпро"

КООРДИНАЦІЙНИЙ ПРОСТІР ДОПОМОГИ "САМЕ ТУТ. Київ"  #СамеТут ВПО Мелітополя та Мелітопольського рай...
6
368

"Мелітополь Саме тут. Київ"

КООРДИНАЦІЙНИЙ ПРОСТІР ДОПОМОГИ "САМЕ ТУТ. Київ" #Саметут ВПО м. Мелітополя та Мелітопольського району...
7
1443