Порушення зору
Стандарт

ТОВ «МПІ-Агро» -TM RINGROUP

24 травня 2023 г. 12:40
5
149

ТОВ “МПІ-Агро” на ринку з 2006 року. Основна продукція підприємства - запчастини для сільськогосподарської, дорожньо-будівельної та горної техніки, що виробляється з високоякісних європейський матеріалів на високоточних верстатах. Вже багато років високоякісну продукцію ТМ RINGROUP використовують виробники гідравліки, ремонтно-технічні та торговельні підприємства України, СНД та Європи.

Підприємство динамічно розвивалося та освоювало нові ринки збуту в країнах Європи.

Війна РФ проти України та окупація рідного Мелітополя стали найтяжчим випробуванням для нашого підприємства та його команди. Більшість наших співробітників виїхали з окупації, бо бажання працювати далі та зберегти компанію є одним із пріоритетів кожного члена команди. Компанія вже неодноразово приймала виклики і з гідністю їх долала, завжди виходячи з усіх випробувань сильнішою, піднімаючись на сходинку вище на своєму шляху до успіху. Тому без страху та сумніву ми почали діяти з”білого аркушу”.

В 2022 році почався новий етап історії підприємства – зміна юридичної адреси, відновлення зв’язків з партнерами, формування пріоритетних завдань та планів, налаштування виробництва продукції! Щоденна робота всією командою дуже швидко стала давати свої результати. І ми вдячні нашим партнерам в Україні та Європі за довіру та підтримку! Ми продовжуємо працювати, вкотре доводимо, що є і будемо надійними партнерами. Маємо плани щодо майбутнього розвитку. 

Ми знаємо, що легко не буде. Ми віримо в свій успіх. Ми впевнені, що після деокупації Мелітополя відновимо наше виробництво, повернемо фахівців і стрімко рушимо вперед, розпочавши нову главу славного літопису компанії RINGROUP!

Наша  цінність – в колективі однодумців та професіоналів, наша сила – в прагненні розвитку та досконалості,  наш вибір -  УКРАЇНА!

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
8
138

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
24
653

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
8
397