Порушення зору
Стандарт

ТОВ Укрфаворіт

20 травня 2023 г. 13:06
3
106

 

Історія ТОВ «Укрфаворіт» почалася в 2008 році в Донецьку,  коли його засновниця Олена Ісаєва мала на меті забезпечити ливарні підприємства України якісними європейськими матеріалами. В основу компанії закладені англійські традиції, адже саме Англія ще з давніх часів славиться якісним литтям. 

Основний напрямок діяльності – поставка матеріалів та обладнання для ливарних підприємств, технологічний супровід виробництва. Команда Укрфаворіт – це експерт у впровадженні ХТС процесу, суть якого полягає у виготовленні форм і стрижнів з використанням холодно сумішей, що твердіють.

Крок за кроком, і от, невелике підприємство Укрфаворіт уже вибилося в лідери серед постачальників матеріалів. Та, нажаль, 2014 рік додав своїх коректив і підприємству довелося збавити обороти. Через нестабільну ситуацію в Донецьку, керівництво вирішило евакуювати компанію і колектив до Мелітополя. Освоївшись у новому місті, підприємницька діяльність пішла вгору, і, навіть, перевершила попередні показники! Місто Мелітополь отримало не лише нову успішну компанію, а й підвищення податкових вкладень до бюджету, адже Укрфаворіт декілька років поспіль отримував винагороду «Кращий платник податків», а власниця Олена Ісаєва – «Кращий підприємець року»! За останні роки компанія і її працівники отримали багато винагород від місцевої влади.

Компанія невпинно працювала, і з кожним роком ставала все більшою та успішнішою: 

  • підвищили кількість клієнтів та обсяги продажів

  • організували нові відділи та розширили колектив майже у 2 рази в порівнянні з 2014 роком

  • переїхали до нового сучасного офісу

  • розширили складські приміщення

  • на постійній основі брали участь у виставках в Україні та закордоном

  • виступали у ролі спонсора та організатора спеціалізованих виставок, PR-подій та навчальних тематичних заходів для молоді

  • організовували закордонні відрядження працівників для підвищення кваліфікації

  • приймали у себе в офісі закордонні делегації з метою подальшого співробітництва і популяризації українських ливарних підприємств

  • будували плани для розвитку ливарної галузі на державному рівні та вихід на європейські ринки.

 

У компанії були грандіозні плани на 2022 рік, всі проекти вже були затверджені і готові до виконання. На 24 лютого було заплановано інтерв’ю Олени Ісаєвої для ділового каналу, після чого увесь колектив мав зібратися на велику нараду з приводу запланованих проектів. 

Ранок 24 лютого… без коментарів… Звичайно ж інтерв’ю було відмінено, але нарада керівництва відбулася. Було прийнято рішення, що діяльність Укрфаворіт буде призупинена допоки ситуація у Мелітополі не стабілізується. Минув тиждень, за ним другий, а потім вже і місяць. Місто продовжувало бути в окупації і про відновлення діяльності в таких умовах не могло бути й мови. В таких умовах не було змоги здійснювати поставки, а також поповнювати запаси на складі, адже компанія співпрацює виключно  з виробником якісної ливарної продукції EUROTEK (Велика Британія).

Напротязі всього періоду вимушеного простоювання до Укрфавориту постійно надходили звернення не лише від постійних клієнтів, але від нових також. Ливарне виробництво країни стикнулося з нестачею матеріалів. Оцінивши ситуацію, було прийнято рішення про переїзд, адже залишаючись у Мелітополі, підприємство не могло виконувати свою головну місію: 

«Робити працю ливарника легшою, а продукцію – кращою, за рахунок сили англійських традицій і передових технологій.»

 

Вивезти хоча б частину з усього набутого за роки діяльності компанії не було можливості. Компанія понесла великі втрати фінансових, матеріальних і трудових ресурсів. На новому місці довелося організовувати роботу компанії майже з нуля:

  • обладнати офіс

  • забезпечити співробітників житлом та усім необхідним для роботи

  • реорганізувати роботу відділів 

  • знайти склад для зберігання продукції з відповідними умовами

  • відновити співробітництво з постачальниками

  • відновити роботу з клієнтами

  • спланувати фінансову частину

Долаючи складнощі, але з упевненістю в успішне майбутнє, Компанія Укрфаворіт відновила свою підприємницьку з діяльність з 1 квітня 2022 року.

Директор компанії поділився своїми думками та висновками щодо роботи  у цей складний час:

«За 2022 рік ми зрозуміли, що:

  1. Складнощі змінюють точку зору на звичні речі та стимулюють до появи нових ідей

  2. Навіть із найгіршої ситуації є вихід, але він безпосередньо залежить від нашого бажання та зусиль для цих змін.

  3. Потрібно працювати і підтримувати економіку України навіть у воєнний час

Директор ТОВ «Укрфаворіт» Денис Бурдін

 

Також висловила свою думку і власниця компанії, відповівши на запитання з приводу того, як підприємству вже вдвічі вдалося відновити успішну діяльність після переїзду:

 

«Секрет успіху Укрфаворіт полягає у тому, що наша діяльність заснована не на звичайній купівлі-продажу, ми прагнемо довгострокових відносин і зацікавлені у розвитку і підвищенні благополуччя наших партнерів, клієнтів та співробітників»

Власниця ТОВ «Укрфаворіт» Олена Ісаєва

Україна прагне стати повноправним членом європейського співтовариства, і в нашій країні вже є підприємства, які працюють по-європейськи. Однією з таких сучасних і перспективних компаній являється ТОВ «Укрфавроріт».

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
7
63

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
527

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
6
216