Порушення зору
Стандарт

ТОВ «Торгова марка «Еtalon»

22 червня 2023 г. 11:16
16
88

ТОВ «Торгова марка «Еtalon» одне із сотні мелітопольських підприємств Мелітополя, яких за класифікацією відносять до групи «малі підприємства», мало великі плани щодо подальшого розвитку, розширення клієнтської бази, сервісу послуг... Повномасштабне військове вторгнення російських військ на територію України миттю скоригувало всі наші плани. До речі, саме в день початку війни компанія мала б відсвяткувати 13-й рік існування. Вимушена пауза через окупацію міста, фізична загроза життю рідних, висока вірогідність втратити все, спонукали на вжиття термінових заходів. Перш за все було вивезено родину у небезпечне місце, потім кропітка, майже цілодобова робота у міському штабі, де вирішувалися нагальні на той час питання життєзабезпечення міста, призупинення нахабства мародерів та налагодження гуманітарних коридорів для доставки в місто медикаментів та продовольства. Але, коли ситуація в місті вкрай загострилася і стало цілком небезпечно, було прийнято рішення виїхати.

Містом релокації підприємства було обрано Вінницю. На той час вже стало зрозуміло, що склади в Мелітополі пограбовані, обладнання віджато, тому починати прийшлося «з нуля». Нам вдалося зібрати команду. Спочатку це були наші земляки - п’ятнадцять сімей із Мелітополя, які на той час вже виїхали і знаходилися в різних містах України: Запоріжжя, Чернівці, Львів… Всі працівники відгукнулися і приїхали до Вінниці разом з родинами і працюють також родинами. Сьогодні є певні складнощі, але нам вдалося найголовніше – зберегти команду і дати людям надію та впевненість. Кожен з нас, залишив в Мелітополі не лише майно, бізнес, улюблені речі, кожен залишив частину своєї душі. І сьогодні підтримка один одного, спільні мрії, спільна праця роблять нас сильнішими і впевненішими.

Для відновлення виробничих процесів ми знайшли складські приміщення, завезли обладнання, закупили продукцію і почали працювати. І хоча на сьогодні чисельність працівників складає майже половину від довоєнної, ми все ж таки намагаємося нарощувати обсяги продажів, укладати контракти і продовжуємо позиціонувати себе, як надійного партнера. Крім того, майже пів сотні мешканців міста Вінниця також працевлаштовано саме на нашому мелітопольському підприємстві. Люди – найцінніший «скарб» компанії, тому ми радіємо кожному працівнику і намагаємося створити всі умови для праці. Особисто керівники компанії Etalon прийняли для себе рішення весь свій заробіток віддавати на потреби ВСУ.

Всі ми мріємо повернутися додому до рідного Мелітополя. І впевнені, що наші мрії сповняться. Недарма після відновлення діяльності в місті Вінниця, символом компанії «Etalon» тепер є птиця Фенікс – символ  відродження!

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
7
68

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
535

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
6
240