Порушення зору
Стандарт

Громадська організація «МЕЛІТА»

18 серпня 2023 г. 14:35
6
238

Громадська організація «МЕЛІТА» зареєстрована у березні 2021 року. Відтоді ми беремо активну участь у суспільному житті м. Мелітополя, громад Мелітопольського району та Запорізької області, співпрацюючи з органами місцевого самоврядування, громадськими та благодійними організаціями. Загалом організація має досвід роботи з понад 50 партнерами, які надають гуманітарну допомогу на території України. Серед них є державні установи, муніципалітети інших країн та міжнародні партнери, такі як UNICEF та МОМ.

 

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!

Від початку повномасштабного вторгнення з боку російської федерації організація вибудувала для себе нові орієнтири, а отже, і нові пріоритети діяльності. Так, на сьогодні головне надати своєчасну матеріальну та психологічну підтримку людям, які були вимушені покинути свої домівки. Ми не залишаємо без уваги наших захисників і всіляко їм допомагаємо. Особливої уваги потребують наші земляки, які все ще залишаються на тимчасово окупованій території. Останнім часом ми скеровуємо свої сили на допомогу людям деокупованих територій. 

Для того, щоб наші напрацювання були підтримані і втілені в життя, ми залюбки ділимося напрацьованим досвідом з іншими громадськими об’єднаннями, вивчаємо їх досвід та разом розвиваємося. 

З червня 2022 року ГО «МЕЛІТА» здійснює діяльність на базі Центру «Відкритий простір допомоги «САМЕ ТУТ» в м. Запоріжжя. Дуже приємно усвідомлювати, що наша громадська організація є однією з найактивніших організацій у підтримці мешканців м. Мелітополя та Мелітопольського району.

Ми впевнені, що спільними зусиллями, допомагаючи один одному,  ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!»

Голова ГО «МЕЛІТА» Інна ЄФИМЕНКО

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
7
67

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
534

«Магія кави»

Історія Марини одна із сотен, однак у кожної «історії успіху» свій власний шлях…
2
73