Порушення зору
Стандарт

КРУГЛИЙ СТІЛ З ПОРТУГАЛЬСЬКОЮ ДЕЛЕГАЦІЄЮ

31 січня 12:24
2
41

В рамках візиту голови Інвестиційного Агентства Португалії Філіпе Сантуша Кошти відбудеться Українсько - португальський круглий стіл, який передбачає участь українських державних органів та представників ділових кіл України з метою  обговорення перспектив відбудови зруйнованих та пошкоджених об'єктів інфраструктури України, а також можливість двосторонньої співпраці в сферах енергетики, агро та будівництв.

Дата: 6 лютого 2024 
Час: 12-00

Співорганізаторами заходу виступають : Посольство Португалії в Україні та Торгово - промислової палати України. 

До участі запрошуються представники бізнесу та профільних асоціацій наступних галузей:

•    Енергетика
•    Будівництво
•    Інфраструктура

Ділова зустріч надасть можливість встановити прямий контакт з представником найбільшої Інвестиційної Агенції Португалії, представити проекти до співпраці, обговорити перспективи та можливості для подальшої співпраці.

Участь можлива лише за умови попердньої реєстрації

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України:

Микита Ануфрієв, +380500501833, [email protected]
Юлія Горобінська, +380636533455, [email protected]

Довідково:

Агенцією з інвестицій та зовнішньої торгівлі Португалії (AICEP) є незалежною державною організацією уряду Португалії, метою якої є залучення іноземних інвестицій до Португалії та підтримка інтернаціоналізації португальських компаній у світовій економіці. AICEP є однією з найсильніших сил у сфері іноземних інвестицій у Португалії.

Також за темою

Відкриті дані для бізнесу та громадськості

Навчальна програма складається із двох дводенних тренінгів для представників громадськості та бізнесу. Громадські акт...
1
36

Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу на 2024-2027 роки

З метою підвищення якості молочної продукції, що виробляється в сільськогосподарських обслуговуючих кооперативах та полі...
2
52