Порушення зору
Стандарт

Національний проєкт ДІЯ.БІЗНЕС

24 травня 2023 г. 13:32
3
138

Дія.Бізнес - це масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно зОфісом з розвитку підприємництва та експорту- державною установою, яка відповідає за розвиток та підтримку українського підприємництва на внутрішньому та зовнішніх ринках. 


Складові проєкту:

Онлайн-складова 
Портал Дія.Бізнесу форматі one stop shop, на якому можна знайти всю необхідну інформацію для заснування та розвитку власної справи.

- Платформа створена для того, аби підприємці знайшли необхідну інформацію для відкриття та розвитку бізнесу на одному ресурсі.
 Платформа корисна усім українцям, що лише планують розпочати власну справу, а також підприємцям, які вже розвивають бізнес та потребують допомоги.

- На онлайн-платформі для підприємців Дія.Бізнес доступні: довідник для підприємця, 150+ бізнес-ідей, шаблони необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу,сервіси і програми підтримки для бізнесу, кейси українських підприємців, актуальні новини, безкоштовні онлайн- та офлайн-консультації, Національна онлайн-школа для підприємців, виставки в онлайн-форматі, віртуальний центр Дія.Бізнес, експортний напрям Дія.Бізнес, маркетплейс фінансових можливостей для бізнесу, аналітика стану українського бізнесу, платформа для залучення імпакт-інвестування та інші ініціативи.

- На порталі Дія.Бізнес не можна зареєструвати / закрити ФОП чи ТОВ, такі функції доступні лише на порталі Дія.

Офлайн-складова
Мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес- простори, в яких українці можуть отримати безоплатні консультації, відвідати освітні події для підприємців, орендувати зали для івентів, протестувати свій продукт на спеціальній pop-up-локації.

17 травня 2022 року Мінцифра за підтримки Міністерства економічного розвитку та технологій Польщі, Польської агенції інвестицій та торгівлі за підтримки компанії Mastercard відкрила перший центр Дія.Бізнес за кордономDiia.Business Warsaw на Bagatela,12. Тут можна отримати консультації не тільки з підприємницьких питань, а й пошуку житла та працевлаштування у Польщі. 
У центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес проходять як безкоштовні заходи, так і на комерційній основі. На всіх комерційних освітніх подіях передбачені пільгові місця

Також за темою

НАЦІОНАЛЬНА СТРАТЕГІЯ ДОХОДІВ ДО 2030 РОКУ

14 грудня 2023 року Рада ЄС ухвалила історичне рішення про початок переговорного процесу щодо вступу України до Європейс...
2
42

«Зелена» металургія - стратегічна галузь економіки відновлення

26 грудня відбулося обговорення пропозицій від учасників секторальної робочої групи з “зеленої” металургії, ...
2
52

Економічний регіональний форум

У вересні поточного року за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства економіки України та програми USAID &laqu...
2
81