Порушення зору
Стандарт

ISATEX INVEST GROUP - надійний партнер

24 травня 2023 г. 13:00
5
137

Іsatex Invest Group – багатогалузевий холдинг, який починав свій шлях з невеликого приватного бізнесу в Мелітополі та до початку повномасштабного вторгнення рф налічував понад 70 компаній, мав широку географію діяльності.

Основними напрямками діяльності були: сільське господарство, відновлювальна енергетика, консалтингові послуги, управління індустріальними парками, готельними і туристичними об’єктами та інше. Але головним напрямком було будівництво житлової, індустріальної, комерційної та рекреаційної нерухомості.

Після 24 лютого 2022 року, попри все, ми продовжили роботу, обрали пріоритетний напрям – будівництво, та намагаємося зберегти колектив, відновити потужності та технологію. Для цього ми переїхали разом з командою у безпечний регіон країни – на Закарпаття. 

Змінився і склад холдингу. Як і раніше – з нами ТОВ «МЕТСТАР КОМПАНІ», ТОВ «ІЗАТЕКС ІНДАСТРІ», ТОВ «ІЗАТЕКС ІНВЕСТ ГРУП». На новому місці у холдингу з’явились і нові компанії: ТОВ «УСПІХ-ПЛЮС 2012», ТОВ «ВАЙЛД СТОУН», ТОВ ’’ЕКОТУРОБ’ЄКТ ’’ЗОЛОТА ПІДКОВА”, ТОВ «ТИСОВА АЛЕЯ», ТОВ «ЮКРЕЙН ІНВЕСТ ІЗАТЕКС». Придбали локації та реалізуємо два проєкти. 

Один з проєктів – апарт-комплекс «ТИСА Renovation»в м. Ужгород. Це - апартаменти для проживання, офісні приміщення та комерційна нерухомість. Проводяться будівельні роботи та відкрито продаж нерухомості. Будівництво йде швидко, тому вже перші власники апартаментів роблять ремонтні роботи та заїжджають до нових осель.

Другий проєкт – апарт-комплекс серед карпатського лісу «Grand Family Закарпаття», розташований в Ужгородському районі Транскарпатії. Він більш масштабний і передбачає розвинену інфраструктуру, то й і потребує більше часу на будівництво. Зараз він на стадії проєктування та отримання дозволу на будівництво. Будівництво плануємо розпочати вже з ІІІ кварталу поточного року.

Так, на жаль, офіс з усією технікою залишився на окупованій території. Проте ми не опускаємо руки та знаходимо можливість допомогти й іншим. До нас звертаються компанії, які хочуть перенести свій бізнес і команду у безпечніше місце - ми допомагаємо знайти виробничі приміщення, житло для працівників, консультуємо. Допомагаємо відремонтувати приміщення для майбутніх офісів та виробничих приміщень.

Вартість послуг з релокації бізнесу ми визначаємо індивідуально, вона залежить від складу та завдань, які ставить перед нами замовник. Підприємствам, що переїхали, ми можемо запропонувати наші проєкти будівництва – і як апартаменти, і як офісний простір.

Сьогодні на меті: зберегти команду для майбутнього відновлення діяльності холдингу, його потужності, отримання і на Закарпатті репутації надійного партнера та компанії-забудовника. Робимо для цього все: експериментуємо, шукаємо нові зв’язки, знайомства, напрямки діяльності, змінюємо підходи до керування, стаємо більш гнучкими, здатними оперативно реагувати на нагальні потреби, більш соціально відповідальними. Працюємо задля сталого розвитку холдингу в майбутньому. Працюємо над тим, щоб була можливість повернутись та завершити розпочаті проєкти на Мелітопольщині

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
7
68

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
535

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
6
240