Порушення зору
Стандарт

ТОВ "АВТОГРУЗБАЛАНС". В нас вірять, ми працюємо…

24 травня 2023 г. 12:55
5
123

 ТОВ “Автогрузбаланс” - єдине в Україні офіційне та сертифіковане виробництво балансувальних тягарців, для автомобільних дисків, як  легкових так і вантажних автомобілів. Для випуску власної продукції використовується сировина та комплектуючі переважно українського виробництва.


Діяльність почалась з реєстрації ФОП ще у 2007 році. Поступово збільшувалося виробництво і у 2016 році було зареєстровано юридичну особу. Останніми роками підприємство швидко та впевнено розвиваллся та нарощувало обсяги виробництва. Наприкінці 2021 року розробили і затвердили технічні умови для виробництва та отримали сертифікат відповідності. Підприємство є постійним учасником профільних виставок. 


Постійно працювали над розширенням ринку збуту і на початку 2022 року наша продукція надходила майже до половини областей України.


Валовий дохід підприємства за 2021 рік склав понад 2 млн.грн.


Після повномасштабного вторгнення та окупації міста, підприємство припинило свою роботу в м. Мелітополь. Почалась кропітка та небезпечна робота по порятунку підприємства та релокацію його на підконтрольну Україні територію. Нажаль врятувати та перевезти вдалося лише третину обладнання та комплектуючих. Склад готової продукції залишився в Мелітополі, і скоріше всього пограбований. Але попри всі труднощі, підприємству вдалося розпочати роботу у м. Запоріжжі.


З 21 вересня 2022 року почалась нова сторінка діяльності з перереєстрації юридичної особи, пошуку виробничого приміщення та відродженню виробництва з "нуля".


Звісно запорука будь якого успіху - професійні кадри. На сьогодні вдалося зберегти лише п’яту частину працівників, які працювали на підприємстві до початку війни. Приходилось працювати самому і директором, і вантажником, і водієм.


На жаль врятованих та вивезених з окупації виробничих потужностей недостатньо для відновлення минулих обсягів виробництва. Але завдяки нашим постійним контрагентам, які в значній більшості - майже 70% залишилися нашими партнерами та чекають саме на нашу продукцію, підприємство продовжує працювати та нарощувати обсяги виробництва. 

  • Детальніше з підприємством можна ознайомитися на сайті компанії https://avtogruzbalans.com.ua/

 

Також за темою

Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!

Олександр - директор підприємства з ремонту автомобілів, поділився досвідом участі у грантових конкурсах за програмою &...
7
68

Навіть під час війни, творчість може наповнюватися новими змістами

Хаос, неприйняття, відчай, нерозуміння… І раптом, один дзвоник змінює все
23
535

Громадська організація «МЕЛІТА»

Наша місія сьогодні - допомогти країні вистояти у війні та здобути разом ПЕРЕМОГУ!
6
239